ŠETAO USISIVAČ KAO KUĆNOG LJUBIMCA, DEVOJČICE LUDELE ZA NJIM! Desingerica i u detinjstvu bio problematičan, ovo je radio u školi! 

Reper Dragomir Despić, javnosti poznat kao Desingerica, poslednjih nedelja je u centru pažnje nakon što je gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, zabranio njegov koncert u tom gradu, a kao razlog tome, Stanivuković je istakao degutantno ponašanje kontroverznog repera.

Desingerica
foto: Printscreen/tiktok/desingerica

To je samo jedan od skandala po kojima ga javnost zna.

Društvene mreže i portali bruje o Desingerici koji na svojim nastupima „krsti“ publiku tako što ih udara patikom po glavi, zatim baca pocepane čarape na njih i slično.

Dragomir je samo godinu dana deo estrade, a uspeo je da postane popularniji od mnogih izvođača koji su duže od njega na javnoj sceni.

Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ali su mediji došli do informacija o Dragomirovom detinjstvu i trenucima pre nego što je postao poznat.

Desingerica
foto: Printscreen/Pink, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

U OŠ „20. oktobar“ su ga svi znali po prezimenu, adevojčice su ludele za njim, zbog čega je ulazio iz veze u vezu i često menjao devojke.

Kako je i sam priznao, bio je problematičan đak ižvrljao je po zidovima škole, zbog čega je upadao u probleme.

U rancu je često nosio šrafilicu, kako bi popravljao školske stolove i stolice, a u jednom sastavu na pismenom zadatku iz srpskog jezika, pisao je o tome kako je usisivač šetao napolju kao kućnog ljubimca.

– Bomba! Svašta sam radio, bio sam nemiran, šarao sam celu školu, pravio sam s**nja… Bio sam problematičan, iskreno, ali devojčice su ludele za mnom. Nisam baš bio nešto miran, ali sam bio dobar košarkaš, uvek sam se trudio u sportu – ispričao je Despić, koji je odrastao u novobeogradskim blokovima.

UDARNA VEST.rs(Kurir/ Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare