POČELA ZADRUGA 7 ELITA! Željko Mitrović saopštio nikad strožija pravila, od večeras se potpuno menja tok rijalitija 

Milica i Željko Mitrović proveravaju da li je sve spremno za početak njihovog novog projekta, „Zadruga Elita“.

Večeras počinje sedma sezona popularnog rijalitija „Zadruga“, koja ovog puta nosi naziv „Elita“ i ima potpuno drugačiji koncept od svih prethodnih sezona.

Marko nije bio u karantinu sa drugim zadrugarima, već je došao malo pred početak rijalitija u Šimanovce.

21:30 Željko Mitrović proglasio „Elitu“ otvorenom

– Oni koji ne budu poštovali pravila „Elite“, biće brzo isključeni iz ovog programa!  – poručio je Željko.

21:23 Opraštamo se od „Zadruge“ i počinje „Elita“


– Ima preko 4,5 miliona gledalaca širom Srbije, hvala zbog toga, ovo je velika stvar. Kada su ovakvi počeci, nema sumnje da će ovo biti uspešan projekat – istakao je Mitrović.

– Ove sekunde počinje elita – najavio je Mirko Gavrić.

21:20 Bivši zadrugar Mirko Gavrić otpevao je numeru „Elita“, pod dirigentskom palicom Željka Mitrovića.

21:08 Željko Mitrović se provozao sa pobednicom Zadruge 6, Aleksandrom Nikolić gondolom

– Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se Elita elite. Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav – rekao je Željko Mitrović.

„Dobro veče svima koji ste želeli da se nastavi rijaliti. Dobro došli u Elitu, u najsmejli i najskuplji rijaliti program. Prvi u Elitu je zakoračio Željko Mitrović koji je razgovarao sa robotom Leposavom.

21.00 Zvanično je počela nova sezona Zadruga 7 Elita. Željko Mitrović je sa robotom Leposom otvorio novu sezonu

Dušica Jakovljević, Ana Radulović i Darko Tanasijević večeras će voditi program, a trio je spreman da večeras zvanično otvori novu sezonu.

20:30 Stigli su i voditelji Zadruge

– Mislim da će ovo biti premijera koja će obeležiti epohu evropske ili svetske televizije, jer je u pitanju jedan megalomanski projekat zaista. Večeras otpočinjemo novi serijal rijalitija pod nazivom “Elita 7“. Jako sam ponosan na ovaj projekat, on će se razlikovati od drugih. Biće sublimat svega što smo postigli i u tehnološkom i u produkcionom smislu. Ovaj projekat će imati dve ekipe, takmičarske dve ekipe, jedna će imati 40, druga 10 takmičara, oni će biti Elita Elite, zvaće se odabrani, svi će se truditi da budu u toj drugoj ekipi, oni će živeti mnogo komfornije, imaće posebnu kuću – rekao je Željko.

20:15 Mitrović se uključio tokom Nacionalnog Dnevnika i predstavio nova pravila rijalitija koja su jasno i koncizno propisana.

20.00 – Ostalo je još samo sat vremena do svečanog otvaranja Pinkovog gigantskog projekta „Elita“. Na Alo.rs ćete cele noći moći da pratite uživo dešavanja iz rijalitija, a uz to i kadrove uživo sa lica mesta!

20:00 Željko Mitrović provozao skupoceni vozni park po Šimanovcima

19:40 Prvi takmičar koji je stigao na imanje je Marko Janjušević 

Rijaliti zvezdu dopratila je porodica, supruga Ena i ćerka Kruna oprostile su se od Janjuša, koji je otišao da se spremi za večerašnji ulazak.

Milica i Željko Mitrović proveravaju da li je sve spremno za početak njihovog novog projekta, „Zadruga Elita“.

19:30 Veliki šef i šefica užurbano uleteli na imanje

UDARNA VEST.rs (Alo.rs)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare