Novak odlučio da ne trenira na US Openu: Ima i poseban razlog za slavlje

Sasvim očekivano, Novak Đoković je odlučio da ove subote ne trenira na Flašing Medouzu.On će slobodan dan iskoristiti za odmor, oporavak, ali i da bude sa porodicom u kojoj se danas održava veliko slavlje – Noletova ćerka Tara slavi šesti rođendan.

Novak Đoković je sigurno subotu jutro dočekao budan. Razlog – iza ponoći je završio meč protiv Lasla Đerea, a onda ga je čekao oporavak, masaža, obaveze prema medijima. 

Nakon meča 3. kola US Opena čekao ga je put u Nju Džersi gde je smešten u kući svog prijatelja, a zatim i masaže do gotovo jutra. Zato i nije čudo što je odlučio da subotu provede sa porodicom i neće trenirati na Flašingu. Novakovog imena nema u rasporedu treninga što nije ništa neočekivano. Štaviše.

Posle napornih mečeva, baš kao što je bio tokom prošle noći sa Laslom Đereom, Đoković sebi ostavi ceo dan za oporavak i lagan trening. Kako u Džersiju ima sve uslove da obavi tretmane koji su mu potrebni, odlučio je da ostane kod kuće i da dan provede u krugu porodice. 

Đokovići su danas imali i slavlje jer je Novakova i Jelenina ćerkica Tara napunila šest godina, pa su svi bili zajedno. 

Podsetimo, sa Novakom su osim članova tima u Njujork doputovali i roditelji Dijana i Srđan, supruga Jelena sa decom Stefanom i Tarom, stric Goran, kao i Jelenini roditelji.

Đoković će meč 4. kola US Opena odigrati protiv Boren Goja. 

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare