Mančester siti nastavlja da „melje“, Čelsi se obrukao na svom terenu

Plavci neočekivano poraženi od Notingem Foresta

Fudbaleri Mančester sitija bili su ubedljivi u 4. kolu Premijer lige pošto su deklasirali Fulam rezultatom 5:1. Ubedljivu pobedu zabeležila je i ekipa Totenhema koja je savladala Barnli na gostovanju sa 5:2. Ipak, učinak favorita pokvario je Čelsi pošto je neočekivano poražen od Notingem Foresta na svom terenu minimalnim rezultatom.

Siti je na Etihadu rutinski odradio posao. Poveli su golom Alvareza u 31. minutu, da bi nakon samo tri minuta Fulam preko Rima došao do izjednačenja. Svoju golgetersku formu potvrdio je Erling Haland koji je na ovom meču upisao het-trik.

Ubedljiv je bio i Totenhem. Pevci su sa 5:2 savladali Barnli, a posebno se istakao Korejac Son koji je upisao tri gola. Precizni su bili još i Romero i Medison. Poraz Barnlija ublažili su Foster i Braunhil.

Čelsi se još jednom obrukao. Plavci su se značajno pojačali, najavili borbu za trofeje, ali posle samo četiri kola upisali su drugi poraz. Meru londonskom klubu uzeo je Notingem Forest i to nasred Stamford Bridža. Popularni „šumari“ trijumfovali su minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču postigao je Elanga.

Utakmice Brentforda i Bornmauta, te Evertona i Šefilda završene su identičnim rezultatom – 2:2.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare