Nakon Lazićeve svadbe, danas je za malu Lorenu poseban dan: Ana Sević objavila nikad srećnije vesti iz doma

Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su gala svadbu u Pećincima na kojoj je bilo pola estrade, a na iznenađenje mnogih na slavlju se pojavila i bivša pevačeva supruga Ana Sević.

Ana je, naime, na slavlje došla sa svojim partnerom Danielom Nedeljkovićem, a tokom celog veselja je pevala i igrala.

Izgleda da se kod Ane slavlje nastavlja, jer malena Lorena danas se, kao i svi školarci vratila svojim obavezama, odnosno krenula u školu.

Lazićeva naslednica krenula je u treći razred, a Ana je kao i svaka ponosna majka uslikala mezimicu pred polazak u školu i poručila.

Srećno svima – napisala je Ana uz emotikon srca i tužnog smajlija.

Podsetimo, izvor „Blica“ ističe da je Sevićeva oduševljena Katarinom, Darkovom ženom, ali i njenim roditeljima te ih je srdačno izgrlila kada ih je ugledala.

– U restoranu nije kap alkohola popio, svadba je bila prelepa veruj mi, jedan negativan trenutak nije bio. Znaš kad su svi oduševljeni otišli, nismo seli. Darko i Kaća isto. Ana je igrala, nasmejana, pozdravila se sa svima izgrlila sa Kacinima kad je išla kuci. Kaže da vidi koliko je požrtvovana prema Loreni i da ona vidi po Darku sa kakvom je zenom, pozitivno sve – započeo je izvor i dodao: „Što se svadbe tiče, sve je bilo predivno. Ljuba Aličić je pevao, Đani, Andreana…“

– Darku je baš bilo krivo što Marina nije pustila Alekseja na svadbu, odelo mu je kupio, a ona je znala ranije sve, a rekla je da nije – dodao je izvor.

„Katarinu sam izgrlila i izljubila“

– Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

 Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre – istakla je Ana za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare