Najveća ispala leta: Slikao se u Bajernu, pa mu stopirali transfer od 65.000.000 evra, a Mitrović ostao nedodirljiv!

Minhenski Bajern bio je na korak da ozvaniči dobar transfer, ali je u poslednjem trenutku sve puklo. Vezni fudbaler Fulama Žoao Palinja u velikom preokretu neće preći u Bajern jer je čitav posao stopirao Fulam.

Sve je bilo dogovoreno, Bajern je trebalo da plati Portugalca 65 miliona evra i sruši rekord Aleksandra Mitrovića kao najveći izlazni transfer Fulama, ali kako u Londonu nisu uspeli da pronađu zamenu za Palinju u poslednjem trenutku su se predomislili.

Zanimljivo, otkriveno je da je Palinja prošao dva kruga medicinskih pregleda, čak se fotografisao u opremi Bajerna, ali su se Kotidžersi poneli nekorektno i upopastili mu transfer karijere.

Igraču je naloženo da se vrati na Ostrvo i stavi na raspolaganje menadžeru Marku Silvi za prestojeće obaveze u Premijer ligi. Ostaje da se vidi kako će Palinja da reaguje na ovu zavrzlamu, ali sigurno je da mu neće biti svejedno jer je kroz sličnu stvar morao da prolaz doskorašnji saigrač i živa legenda Fulama Mitrović.

Da u Fulamu nisu baš čiste stvari, niti je novac prioritet, govori transfer Mitrovića. Našem najboljem strelcu u istoriji trebale su nedelje kako bi izdejstvovao odlazak u Al Hilal, gde ga je sačekao ugovor na 75 miliona evra u tri godine.

Mitrogol je hteo odmah u Al Hilal, ali je tek posle treće ponude Fulam popustio da ga pusti za 52 miliona evra. Međutim, ni taj iznos ne bi bio dovoljan da srpski centarfor nije insistirao na transferu. Pozivao se na sve što je dao londonskom klubu, čak stupio u štrajk i uprava na čelu sa Kanom nije imala gde.

Pustila ga je u Saudijsku Arabiju protiv svoje volje…

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare