UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ NA DEONICI PUTA RAŠKA – NOVI PAZAR: Vidim da si i bankine proširio, završio tri meseca pre roka! Kao pista

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi rekonstruisani put Raška – Novi Pazar.

Reč je o deonici puta Novi Pazar – Raška, koja je rekonstruisana nalazi se na magistralnom putu Beograd – Kraljevo – Raška – granica sa Crnom Gorom.

Na početku obilaska, predsednik je porazgovarao sa izvođačima radova iz Pazar puta pa rekao:

– Vidim da si i bankine proširio, završio tri meseca pre roka! I politilar si postao, sad ćeš da tražiš da se poveća cena po kilometru… Kao pista – rekao je predsednik.

Saobraćajnica je izgrađena početkom osamdesetih godina, a rekonstrukcija je počela polovinom septembra prošle godine. Rok za završetak radova je 25. novembar ove godine.

Aleksandar Vučić, rekonstruisani put Raška - Novi Pazar, Raška - Novi Pazar, rekonstruisani
foto: Printscreen/Video Plus

Rekonstrukcija, deonice duge 17,9 kilometara, obuhvata uklanjanje i rušenje oštećenih konstrukcija, ivičnjaka i kolovoza, pripremu podloge i nanošenje novih slojeva asfalta, uklanjanje telekomunikacionih i optičkih instalacija.

Zadatak izvođača radova je da izvrši rekonstrukciju mostova, sistema za odvodnjavanje, izgradi potporne zidove, postavi bankine, LED rasvetu, nove saobraćajne znakove i sve druge poslove predviđene glavnim projektom.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare