NASTAVLJA SE SUĐENJE DARKU ŠARIĆU: Danas iznošenje detaljne odbrane 

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima koje Tužilaštvo za organizovani kriminal sumnjiči da su planirali ubistvo svedoka saradnika Nebojše Joksovića, izazivanje opšte opasnosti, zloupotrebu položaja, nedozvoljeno držanje oružja, lažno prijavljivanje i krivično delo iz oblasti zakona o tajnosti podataka, počinje u Specijalnom sudu u Beogrdu.

Osim Šarića, na optužnici su i njegov nekadašnji advokat Dejan Lazarević, policajci Danilo Stojanović, MIlutin Radovanović, zatim navijač Uroš Radovanović, koji se nekada prezivao Mišić, zatim Šarićev rođeni brat Duško Šarić koji je u bekstvu i drugi optuženi. Na pripremnom ročištu, svi su negirali navode optužnice a danas bi trebalo da počnu sa iznošenjem detaljnih odbrana.

Advokat Veljko Delibašić, predložio je pre iznošenja odbrana da se isključi javnost kada njegovi klijenti, policajci Danilo Stojanović i MIlutin Radovanović isključi javnost.

– Oni će danas iznositi odbranu, ograničenu ako ne isključite javnost. Ako isključite, izneće kompletnu odbranu. Očekujemo i da budu oslobođeni čuvanja državne i službene tajne, kako bi mogli da iznesu kompletne odbrane – predložio je advokat Veljko Delibašić pred početak suđenja.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare