„ČULI SE PUCNJI, MISLILI SMO DA SU PETARDE! SVI SE RAZBEŽALI“ Očevidac pucnjave na Adi: Kik bokser upucan u noge, pao na zemlju 

Kik bokser Stefan D. (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kog poznatog restorana, a policija intezivno traga za napadačem.

Prema rečima radnika restorana koji se nalazi preko puta golf terena, čulo se nekoliko pucnjeva.

– Mislili smo da su petarde. Ljudi su počeli da beže. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć – rekao je on.

Kako prenose mediji, na asfaltu je ostao telefon povređenog. Radnik obezbeđenja restorana preko puta kluba kazao je da se čulo pet, šest pucnjeva i da je policija došla posle 15 do 20 minuta.

– Videlo se komešanje ljudi, mislili smo da je slavlje i da se zato puca – dodao je.

Jedan od očevidaca istakao je da su od pucnjeva pomislili da su u pitanju petarde ili vatromet i da su legli na teren kada su shvatili da je ipak pucnjava iz vatrenog oružja.

Prema njegovim rečima, napadač je pucao sa travnjaka na parkiran auto. On je dodao da je video kik-boksera kako leži na zemlji i drži se za prepone.

Stefan je upucan dok je sedeo na klupi i to u noge i stomak, a osumnjičeni je navodno pobegao skuterom sa lica mesta. Istragu napada vode tužilac Višeg javnog tužilastva u Beogradu i policija.

Kako je Kurir prvi objavio, Stefan D. (27) koji je sinoć ranjen na Adi Ciganliji ima podebeli dosije, a prema saznanjima iz policije suđeno mu je za najteža krivična dela.

Podsetimo, ranjeni kik-bokser hapšen je 2017. godine kada je „bentli“ presekao kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sem Stefana D., tada je uhapšen i Luka Radulović, kao i još dvojica muškaraca. Nakon kratkog pritvora svi su pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu su počinili druga krivična dela. Posle osam meseci dvojica su u bila u zatvoru, dok je Radulović ubijen u Beogradu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare