BRAJANTOVA REINKARNACIJA OČARALA SVET! Ko je Kobijev naslednik iz Jordana? Izveo POTEZ DANA, pa dao izjavu koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Košarkaši Novog Zelanda uspeli su da savladaju Jordan u drugom kolu grupe C Mundobasketa rezultatom 95:87, ali tek posle produžetka.

Odličan otpor pružila je selekcija Jordana, a centralna figura meča bio je Rondi Holi-Džeferson koji je susret završio sa 39 ubačenih poena, devet skokova i četiri asistencije.

Takođe, naturalizovani Amerikanac imao je potez dana kada je na deset sekundi pre kraja meča pri rezultatu 85:81 za Novi Zeland pogodio trojku uz faul i odveo meč u produžetak gde je njegova selekcija ipak poklekla.

Tokom čitavog duela publika je Holija-Džefersona poredila sa legendarnim Kobijem Brajantom, kako zbog fizičkog izgleda i broja na dresu (24), tako i zbog nestvarnih poteza – pored pomenute trojke uz faul, ovaj igrač je imao i jedno nestvarno zakucavanje!

Brajantova reinkarnacija očarala je svet, a posle utakmice Rondi Holi-Džeferson dao je izjavu koja ledi krv u žilama, te je istakao da je osećao kako je duh legendarnog Kobija uz njega.

– Velika je čast za mene što me porede sa Kobijem. Definitivno je samo jedan Kobi, ali znate…osećao sam ogromnu podršku i ljubav ljudi koji su nas podržavali na meču, ali takođe mislim da su u ključnim momentima Bog i Kobi kroz energiju bili uz mene – istakao je on.

Ko je u stvari Rondi Holi-Džeferson? Rođen je 3. januara 1995. godine u Česteru u Pensilvaniji, visok je 198 centimetara i ima 98 kilograma. Univerzitetsku karijeru proveo je u Arizoni, a draftovan je 2015. godine kao 23. pik prve runde od strane Portlanda koji ga je momentalno prosledio Bruklinu.

Trenutno nastupa za portorikanski Atletiko De San Žerman, a pored Bruklina igrao je i za Toronto i Portland u NBA ligi, kao i južnokorejski Jeonju, TNT Tropan Gigu sa Filipina i imao je kratak izlet u Evropu gde je nastupao za turski Bešiktaš.

U centar pažnje javnosti dospeo je 2015. godine i to zbog neobične tetovaže koja je šokirala planetu.

Naime, on je preko većeg dela leđa uradio svoj lik, a objašnjenje mu je bilo za rubriku verovali ili ne.

– Sam sebi čuvam leđa – istakao je tada Rondi Holi-Džeferson.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare