ANA NIKOLIĆ PATI ZA BOGOSLOVOM Poslala emotivnu poruku posle BRZINSKOG raskida: „Stavljala sam ti tačke, zareze…“

Ana Nikolić iznenadila je sve kada je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim novim dečkom, a ubrzo nakon toga je obavestila pratioce da su raskinuli.

Razlog za to je što njen partner, inače bogoslov, kako je navela, nije bio veran i lojalan, za razliku od nje. 

Da pati i da joj nije lako, pokazuju i njene dalje objave na društvenim mrežama. Između ostalog, Ana je podelila deo iz „Ljubavne pesme“ Mirjane Bobić Mojsilović u kojem se pronašla.

– I, pošto se moji smrznuti prsti nikada nisu grejali u tvom džepu, u dugim šetnjama na keju; I, pošto ti moje šale nisu bile smešne, dok im se svi drugi smeju. Stavljala sam ti tačke, zareze i apostrofe! Kao što vidiš. Ja ništa ne krijem. I nemam, stvarno nemam za čim da žalim: Jer, ja sam hodočasnik, i ljubav je moj Jerusalim – deo je pesme u kojem se Ana pronašla.

Podsetimo, sinoć se u kasnim satima Ana obratila svom bivšem partneru. – Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo… Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže… Zloupotrebljava moju prostodušnost… i iskrenost kao stil života. Naravoučenije… Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast… Imam naravoučenije u stvari – devojke, ne budite kao ja! – napisala je prvo Ana.

Potom je, uz drugu fotografiju sa istim muškarcem, koju je potom i izbrisala napisala:

– Šta reći…? Ĉekam da naprave tabletu za „selektivno gubljenje pamćenja“… Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin! A gospodin sa slike je završio „bogosloviju“… Tako kaže… Ali svašta je on pričao… Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano… povređeno… glupo… jadno i bedno… samo zato što verujem…. Zato što ja kažem baš ono što mislim… I to i uradim bez izuzetka. Danas je to „neverovatno“… da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu „narko-konzumenata“ jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin – Ana Nikolić Đurić.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare