Znate je kao Priju, a ovo joj je bilo umetničko ime na početku karijere! 

Dok je tek maštala o velikoj slavi, koncertima i hitovima, pevačica Aleksandra Prijović je koristila simpatično umetničko ime.

Estrada

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih mladih pevačica i učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a njeni noviji uspesi to potvrđuju.

Nakon što je zakazala koncerte u velikim arenama širom regiona, ona je obradovala obožavaoce u Srbiji vešću da će održati čak tri koncerta u Beogradskoj areni u septembru ove godine.

Time je utvrdila svoje mesto među najvećim zvezdama na prostoru bivše Jugoslavije, ali teško da je neko uopšte sumnjao u Aleksandru, koja je brojnim hitovima obeležila proteklih nekoliko godina.

Tada je osvojila četvrto mesto i dobila kao nagradu pesmu „Još večeras plakaću za tobom“, a potom je s pobednikom te sezone Amarom Jašarspahićem snimila duet „Ma, pusti ponos“. Usledile su nove pesme, novi hitovi, a potom 2017. prvi album Aleksandre Prijović – „Testament“, s kojim je „zapalila“ region.

Aleksandra do danas ima tri studijska albuma i veliki broj popularnih singlova, a pojavila se i u seriji „Ubice mog oca“.

Ipak, malo je poznato da se ona pevanjem bavila i pre učešća u „Zvezdama Granda“. Aleksandra Prijović je prve pesme snimila već sa 14 godina, a jednom prilikom je u emisiji „Ami Dži šou“ ispričala da se tada predstavljala umetničkim imenom – Ani.

– Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i uradio dve pesme kada sam imala 14 godina – ispričala je pevačica.

Međutim, ovaj pseudonim nije opstao, a pevačica je danas najpopularnija punim imenom i svojim devojačkim prezimenom, ili kao Prija.

UDARNA VEST.rs(

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare