OVO JE DEVOJKA PETRA STRUGARA OD KOJE SE NE ODVAJA: Lepa Nina je takođe glumica, MLAĐA JE OD NJEGA, a ovako su SEVNULE VARNICE

Glumac Petar Strugar hitno je operisan, prenose domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Strugar je zbog tegoba u donjem delu stomaka po hitnom postupku primljen u bolnicu KBC Bežanijska kosa, gde je detaljno pregledan, a uz njega je sve vreme njegova devojka Nina.

Petar Strugar je nedavno otpočeo romansu sa pet godina mlađom koleginicom Ninom Nešković, pisali su ranije domaći mediji, koja mu pruža podršku.
Oni su uplovili u romansu tokom rada na predstavi „Naš razred“ u nacionalnom teatru.

Njih dvoje su u novembru prošle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo.

Dok je najavljivao dobitnike, Petar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena svojih kolega, zbog čega mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta. Ovo je definitivno zabavilo publiku, koja mu je u jednom trenutku dobacila: „Da li su ti potrebne naočare?“

Ko je Nina Nešković?

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji „Državni službenik“, a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina.

– Odmalena sam volela da zabavljam porodicu i bila najglasnija na proslavama. Nisam mnogo razmišljala o izboru životnog poziva, imala sam samo neverovatnu sreću da se sve poklopilo i da me je profesor Dragan Petrović Pele primio na klasu. Neko zbog koga sam zavolela glumu je Nebojša Glogovac. A sada već smatram najvećom privilegijom rad s Nelom Mihailović. Ona je uzor i primer u svakom smislu – rekla je ranije Nina za TV Ekran.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare