POLICIJA JURI ZA MONSTRUMOM IZ FUTOGA! Iz automobila u pokretu izrešetao mladića u GLAVU – drugog ranio vatrenim oružjem!

Motiv je za sada nepoznat, ali se najverovatnije radi o nerašćišćnim računima od ranije.

Tragedija je zavila naselje Futog u crno nakon što je došlo do pucnjave u kojoj je jedan mladić izgubio život, dok je drugi mladić ranjen. Detalji događaja su još uvek u fazi rasvetljavanja, ali prema nezvaničnim informacijama, napadač je pucao iz automobila, a identitet ovog muškarca za sada ostaje nepoznat.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, prvi poziv primljen je 17 minuta posle ponoći od strane policije. Na licu mesta zatečen je mladić bez svesti koji je u teškom stanju prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV. Sledeći poziv stigao je 51 minut posle ponoći, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića bez svesti.

Naselje Futog je trenutno pod pojačanim nadzorom, sa policijom koja pažljivo kontroliše sve osobe koje ulaze u ovu oblast. Na mestu događaja je prisutan i tužilac koji je angažovan kako bi pomogao u prikupljanju dokaza i istrazi.

Motiv je za sada nepoznat, ali se najverovatnije radi o nerašćišćnim računima od ranije.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare