Dnevni horoskop za petak 25. avgust! Vage napreduju u karijeri, Ribama dosadno, a evo ko će imati probleme sa bubrezima

OVAN

LJUBAV: Možete dobiti priliku za romansu sa nekim koga duže vreme poznajete, ali tek sad primećujete. POSAO: Vrlo ste energični i kreativni u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Mogući pozitivniji događaji u vašem ljubavnom životu, ali ne sudbinski ili oni koji menjaju život. POSAO: Radni elan vam je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša očekivanja ipak neće biti ispunjena. Okolnosti vam neće dozvoliti da se previše bavite ljubavlju. POSAO: Moguć neočekivani gubitak ili opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK

LJUBAV: Zanimaće vas samo posao, zbog čega uopšte nećete razmišljati o ljubavi. POSAO: Ulagaćete sve svoje snage u to da prevaziđete neka ograničenja u karijeri. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo popularni, što će vam doneti prilike za ljubav i može vam se dopasti više osoba. POSAO: Pozitivna dešavanja, pogotovo ako se bavite lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Niko vam se neće dopadati. Ako ste u vezi, mogući su problemi. POSAO: Imaćete logističkih problema, što je bitno ako se bavite transportom. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VAGA

LJUBAV: Doživećete veliku ljubav ili ćete imati prilike da uživate sa partnerom. Strasti će biti naglašene. POSAO: Odličan period za ostvarivanje napretka u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete frustrirani jer vam ne uspeva da približite osobi koja vam se dopada. POSAO: Imaćete ozbiljnih problema. Moguć je negativni obrt događaja ili loše vesti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Loše ćete se postaviti prema partneru, što će za rezultat imati sukob mišljenja i disharmoniju u odnosu. POSAO: Veliki problemi za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Razgovaraćete sa više interesantnih osoba, ali nećete uspeti da odvedete te razgovore u romantičnom smeru. POSAO: Problemi u procesu rada i sa kolegama. ZDRAVLJE: Vrlo loše.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete sreće u ljubavi kao što ste imali i prethodnih dana. Lako ćete nalaziti prilike za ljubav. POSAO: Problemi u oblasti karijere, moguća privremena blokada. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti kao u vakuumu. Ništa se neće dešavati, a vi ćete imati potrebu da se malo povučete. POSAO: Završavaćete ono što je započeto. ZDRAVLJE: Osetljivo.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare