NAVIJAČI ZVEZDE SU OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALI: Prodaja sezonskih karata počinje 4. septembra! EVO KOLIKO ĆE KOŠTATI! 

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet objavio je cene sezonskih karata, čija prodaja počinje 4. septembra.

Prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiće se do početka sezone i prve domaće utakmice u Areni, koju crveno-beli igraju 5. oktobra protiv Asvela, objavio je klub.

Navijači će karte moći da kupe preko sajta „tickets.rs“. Kao i prethodnih sezona, svi zainteresovani sezonsku ulaznicu mogu uzeti i na rate.

Cene sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet za sezonu 2023724. su sledeće:

KK Crvena zvezda sezonske
foto: Printscreen
KK Crvena zvezda sezonske
foto: Printscreen

„Klub se potrudio da ove sezone formira vrlo povoljne cene, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice našeg kluba u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti naš prvi tim“, navodi se na sajtu kluba.

Klub napominje da će se posle 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice za utakmice Zvezde prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

„Podsećamo i da je klub ove sezone omogućio da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024“, navodi se na sajtu crveno-belih.

sezonske Zvezda
foto: Printscreen

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare