Dnevni horoskop za sredu 23. avgust! Ovnovi će imati bogat društveni život, a evo ko će biti nervozan i napet

OVAN

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti neke prilike, ali ništa neće voditi u pravu vezu.POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Uživajte u ljubavi, jer je sada vreme za to. Imaćete prilike ako otputujete. POSAO: Uvećan obim posla za one koji se bave visokospecijalizovanim zanimanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

BLIZANCI

LJUBAV: Susret s nekim ko vam se dopada i prilika da provedete vreme u društvu te osobe. POSAO: Bićete skoncentrisani na neku ne baš racionalnu kupovinu ili prodaju. ZDRAVLJE: Temperatura.

RAK

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji žive s partnerom. Takođe, teškoće na relaciji partner – jedan od roditelja. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Upala mišića.

LAV

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, ali nećete uspeti da ostvarite stabilan odnos. POSAO: Bićete preterano samouvereni i možete izgubiti na taj način. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Neće vam faliti samopouzdanja, ali definitivno hoće spremnosti na kompromis. POSAO: Potpisaćete neki novi ugovor ili postići dogovor. ZDRAVLJE: Povrede.

VAGA

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete napraviti značajnu objavu u vezi s vašim ljubavnim životom. POSAO: Problemi u procesu rada ili s kolegama. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaša intenzivno čulna priroda će biti stimulisana događajima u ljubavnom životu. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas uspešne osobe ili će vas pak oduševiti neko postignuće vašeg partnera. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija, ali i previše impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Ovo je vreme kada se dosta toga dešava i mnoge stvari će bez razloga izazvati nervozu i napetost u odnosu. POSAO: Bićete skloni riziku i mogući su pravni problemi. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA

LJUBAV: Zaljubićete se u nekog s kim radite. POSAO: Danas ćete biti vrlo aktivni, uspešno ćete se suočiti s brojnim obavezama, pa i problemima u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete razmišljati o ljubavi i ništa drugo. POSAO: Uradićete neki dodatni posao na crno, lako dolazite do takvih prilika. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare