SAZNAJEMO Policija u Sremskoj Mitrovici na nogama posle jezivog napada na ženu: Nasilnik koji je bivšu ujeo za obraz u bekstvu

Muškarac koji je juče u Sremskoj Mitrovici, nasred ulice, fizički napao svoju bivšu nevenčanu suprugu, a zatim je snažno ujeo za obraz, trenutno se nalazi u bekstvu i policija traga za njim, saznaje portal Nova.rs.

Javnost u Srbiji uznemirio je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kom se vidi kako muškarac šutira dosta sitnijeg muškarca koji je bio na biciklu. Navodno, muškarac na biciklu je nasilnik koji je ženu maltretirao u trenutku kada su naišla dva brata koja su stala u njenu odbranu.

„Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naleteli brat i ja. Viknula je „Alo bre“, brat je skontao da se nešto dešava. Rekao je „Ubiće je“, zalepio joj je glavu za zid iz sve snage, zatim ujeo za obraz, žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska ali da policija ne reaguje. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa papirom, ali i dalje policija nije došla, neki su samo posmatrali dešavanje, kao da su u pozorištu“, stoji u objavi.

Kako saznaje Nova.rs iz MUP, policiji je prijavljen ovaj slučaj i nakon sagledavanja svih okolnosti, doneta je odluka da se protiv nasilnika podnese krivična prijava.

Takođe, objavljen je razgovor sa ženom, žrtvom napada, koja je potvrdila da događaj koji se odigrao oko 21.00 čas.

Kako nam je rečeno, nasilnik je pobegao sa lica mesta, a policija intenzivno traga za nasilnikom.

UDARNA VEST.rs (Nova.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare