ŽARKO LAUŠEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: Glumac završio u bolnici, tim lekara radi detaljna ispitivanja

Glumac završio u bolnici, tim lekara radi detaljna ispitivanja!

Glumac Žarko Laušević primljen je pre nekoliko dana u KBC „Bežanijska kosa“, saznaju domaći mediji. Kako se navodi, njemu je zdravstveno stanje ozbiljno narušeno, zbog čega je hitno hospitalizovan, a kako se saznaje, trenutno je na daljim ispitivanjima.

Naime, kako navodi izvor blizak glumcu, Lauševiću su tokom vikenda urađene hitne analize krvi, te će dalji tok lečenja biti određen spram toga, kao i da se vest o njegovom zdravstvenom stanju drži u strogoj tajnosti, kako ne bi došlo do raznih spekulacija u javnosti, piše 24sedam, kao i da se upravo zbog privatnosti u bolnici „Bežanijska kosa“ nalazi u apartmanu, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.


Takođe, kako piše pomenuti portal, izvor je otkrio je da bez obzira na situaciju, Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije „Kalkanski krugovi“ tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

Podsetimo, na početku pandemije koronavirusa 2020. godine, glumac je, prema pisanju medija, operisao cistu na donjoj vilici, a intervencija je prošla u najboljem redu. Godinu ranije, mediji su takođe navodili da je Lauševiću pozlilo u jednom zemunskom restoranu zbog visokog pritiska, te da je tada odvezen u bolnicu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare