Moćna poruka predsednika Vučića: Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu kako mu je izgledala protekla nedelja.

– U nedelji za nama, na svakom koraku smo nastavili da se borimo za napredak Srbije i bolji život naših građana. Ta borba se ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom našoj deci i njihovim majkama, u razgovorima koje sam vodio sa nemačkim i turskim partnerima, u velikim planovima koje pravimo sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u kontaktima sa predsednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka – napisao je srpski predsednik i dodao:

– Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svetskog prventsva u atletici. I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu decu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo. Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija! – poručio je Vučić.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare