Majka monstruma Blažića pobegla iz Dubone! Roditelji žrtava besni: Otišla je da bi mogla da živi normalno!

Biljana Blažić, majka Uroša Blažića (21) pobegla je iz porodične kuće u Duboni u strahu od sela i porodica žrtava svog sina, saznaje Republika.

Posle starijeg sina Marka koji je sa suprugom i detetom odmah nakon Uroševog masakra otišao iz porodične kuće, sada je i Biljana napustila selo. U kući je ostao samo njen svekar, Urošev deda, kojeg je sin Radiša maltretirao terajući ga da obavlja poslove na imaju iako je prilično nemoćan.  

– Deda je sam u kući. On je na svojim nogama što znači da može sam o sebi da se stara iako je vremešan čovek. Pokosi travu oko kuće, ali uglavnom je u kući – ispričala je za portal Republika.rs komšinica iz obližnje kuće. 

Uroš i Biljana Blažić

Naspram kapije i dalje danonoćno stražari policija koja obezbeđuje porodičnu kuću porodice monstruma. I oni su nam potvrdili da u kući u poslednje vreme boravi samo deda kojeg sme da obilazi samo snaja. 

– Ne može da se prođe kapija. Zabranjen je ulazak svim licima osim majke Uroša Blažića. Deda izađe tu ispred, ponekad i malo posedi na vazduhu. Na nekoliko dana ga obiđe snaja i donese mu neke namirnice, hranu i lekove. Ona se doveze kolima i ode brzo. I dalje je loše. Hoda bez osmeha i deluje strašno snuždeno – ispričao je policajac na straži kada smo ga pitali da se obratimo Blažićevoj porodici.

UDARNA VEST.rs(in

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare