UDINEZE – JUVENTUS Vlahović nije samo gol-mašina: Sjajan potez za prvi gol Stare dame i to posle 120 sekundi

Večeras od 20.45 očekuje nas meč prvog kola Serije A između Udinezea i Juventusa u kome će akteri biti čak tri srpska fudbalera – Dušan Vlahović i Filip Kostić sa jedne, odnosno Lazar Samardžić sa druge strane. Dešavanja sa ovog meča možete pratiti uživo na Sportalu.

Najbolje kvote i za ovaj događaj daje kladionica Superbet

Ukoliko verujete u pobedu domaćina onda vas očekuje kvota – 4.00, trijumf Juventusa je na kvoti – 2.80, a ako mislite da će meč biti završen nerešeno, onda imate kvotu – 3.60.

Tok meča

15′ – Odlična igra Juvenutsa. Stara dama ima potpunu inicijativu i konstantno deluje opasno. Odlično igra i Vlahović koji se dobro kreće i traži loptu.

7′ – Mogao je Kambijaso da proigra Vlahovića. Sam je završio solo akciju udarcem, a Srbin je bio sam na petercu.

2′ – GOOOL! Juventus već vodi, a strelac je Kijeza. Lako je poslao loptu u mrežu sa ivice kaznenog na asistenciju Vlahovića.

1′ – Utakmica je počela.

Uoči meča

Ide Vlahović, pa ostaje. Ide Kostić, pa ostaje. Srbi su preživeli sve veći deo prelaznog roka u Torinu mada je utisak da će Kragujevčanin morati da ode jer je stavljen na transfer-listu za 12.000.000 evra.

Vlahović će ostati da predvodi napad, a uz podršku napokon oporavljenog Pola Pogbe. Na startu imaju teško iskušenje u Udinama, gde je još uvek Lazar Samardžić, koji isto proživljava transfer-dramu dok čeka potpis za novi klub.

Samardžić ima B plan

Srpskom reprezentivcu Lazaru Samardžiću propao je transfer u Inter, iako je „samo“ nedostajao potpis posle lekarskih pregleda i da se reši čitava zbrka na relaciji otac Mladen – klub. Međutim, sada mu je iskočila nova opcija za transfer.

Rimski Lacio javio se Udinezeu s željom da dovede Lazara na Olimpiko i spreman je da ponudi paket sličan Interovom. Kako je milanski klub na Udine slao 16 miliona evra i Đovanija Fabijana, Nebesko-plavi će da uključuje Tomu Bašića i novac.

Hrvatski vezni fudbaler je procenjen na šest miliona evra, što se uklapa u Udinezeovu ideju da dobije Lazarevog naslednika i pride obeštećenje. Ostaje samo da se vidi koliko je Lacio spreman da plati, s obzirom na to da je Interov paket bio izdašan.

Italijanski insajder Đanluka Di Marcio javlja da Lacio aktivno napada Samardžića i vidi u njemu pravog naslednika još jednog Srbina Sergeja Milinković-Savića, koji je ovog leta prešao u saudijski Al Hilal.

Ostaje da se vidi kako će Lazar da reaguje, mada je zov Lige šampiona koji može da mu ponudi Lacio prilično jak. Nije baš ta snaga kao Interova, ali je rimski klub svakako izazov kada mu je propao transfer na „Meacu“.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare