KLADIONIČARSKI SKANDAL TRESE PREMIJER LIGU! Svi pričaju o OVOM POTEZU slavnog fudbalera! Zbog KLAĐENJA mu propada transfer u Siti? 

Ozbiljan skandal potresa Premijer ligu! Fudbalska asocijacija Engleske (FA) pokrenula je istragu protiv zvezde Vest Hema Lukasa Pakete zbog kršenja pravila o klađenju, prenose engleski mediji.

Poslednjih nedelja spekulisalo se da je brazilski reprezentativac blizu prelaska u redove Mančester sitiji. Građani su za Paketu ponudili Vest Hemu 70 miliona funti, i delovalo je da će Čekićari prihvatiti ponudu, pregovori su iznenada prekinuti iz „poverljivih razloga“.

Engleski mediji otkrivaju da je sjajni Brazilac umešan u kladioničarski skandal i da je zbog toga Siti odustao od transfera.

On se sumnjiči da je navodno preko bliskih ljudi iz Brazila uplatio ogroman novac u kladionici na opkladu da će dobiti žuti karton na utakmici protiv Aston Vile 12. marta 2023. godine.

Mediji otkrivaju da je u gradu Duke de Kašijac, u saveznoj državi Rio de Žaneiro, gde je Paketa i rođen. Novac je uplaćen u kladionicu koja je sponzor Vest Hema, na naloge koji se mogu dovesti u vezu sa Paketom i ta situacija izazvala je ogromnu sumnju. Brazilski „Globo“ piše da su prvobitne analize utvrdile da je nekoliko naloga napravljeno u navedenoj kladionici i da je uložena maksimalna svota. Svi su se kladili na isto, da bi „pojačali“ dobitak. A opklada je bila sledeća: Tiket će biti dobitan ako Paketa dobije žuti karton protiv Vile i ako napadač Betisa Luis Henrike, takođe Brazilac, dobije karton na meču protiv Viljareala 12. marta.

Lukas Paketa
foto: Profimedia

I jedan i drugi požuteli su tog dana i tiketi su bili dobitni. paketa je sa leđa uklizao džonu Meginu, iako je u tom momentu fudbaler Aston Vile bio na polovini terena i nije bio u poziciji da ugrozi gol londonskog tima.

Pogledajte snimak starta koji je podigao ogromnu buru na Ostrvu:

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare