DRAMA KOD NIŠA: Muškarac (32) svom silinom udario LOPATOM u glavu partnera svoje majke! Policija ga odmah uhapsila

Radnik pirotske fabrike guma S.O.(32) uhapšen je juče u selu Ostrovica kod Niša jer je lopatom tako jako udario emotivnog partnera svoje majke M. K. (59) da je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede i sada se nalazi u životnoj opasnosti u Univerzitetsko kliničkom centru u NIšu.

Dobra vest je da je počeo da diše spontano, kako kažu u UKC, što znači da više nije na mehaničkoj ventilaciji.

– On se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju jer je juče, u okolini Niške Banje, nakon svađe, šezdesetogodišnjem muškarcu lopatom zadao udarac u glavu, a potom i nogom. Šezdesetogodišnji muškarac je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Niš gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život -saopštila je policija.

Sve se dogodilo na početku dvorišta kuće koja se nalazi u podnožju obronaka Svrljiških planina, a iznad starog autoputa za Pirot gde je deo rtazuđenog sela Ostrovica.

Stefanovoj majci odnosno nevenčanoj Miodragovoj supruzi, vrlo skromnoj čistačici u jednoj firmi u Pirotu, bilo je vrlo nelagodno kada su joj se u kući našli novionari. Komentarisala je „pa ne mora sve baš da bude u novinama“. Oko nje su bili rođaci koji su zabrinuti zbog opšte situacije.

– Njih dvojica nikada nisu bili u dobrim odnosima. Miodrag i ja smo zajedno dugo, oko 20 godina. Moj sin koji je jedan divan momak, nikada nasilan, nije odobravao tu vezu, iako sam ja odlučila da živim s čovekom jer sam se s bivšim mužem davno razišla. Tu sam odluku odavno donela. Nedavno je moj bivši muž umro i mog sina je verovatno to znatno pogodilo. Stefan je došao juče i sve je manje- više bilo normalno dok nije počela rasprava.Htela sam da smirim situaciju, pričala sam sve kako bi stišala strasti – priča nam ova žena koja moli boga da preživi njen izabranik.

M.K. je inače radnik komunalnog preduzeća iz Pirota i sticaj okolnosti je bio da se našao tu u kući nadomak Niša.

– Onda se sve dogodilo u tridesetak sekundi. Bila je rasprava iodjednom Miodrag je jednom udaren u glavu lopatom i srušio se tu, na travu. Mi ovde i nemamo komšije da pomognu, ali nekako smo dozvali Hitnu pomoć koja ga je odvezla. Svaka im čast da su došli dovde da ga odvezu. Ja znam, sigurno da je mom detetu sada žao, on ima porodicu, decu i muka mi je kada pomislim da je u zatvoru – ispričala nam je ova žena.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/M.S.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare