UZVRAĆA ŽESTOKO! MENADŽERKA DESINGERICE I PLJUGICE SE PONOVO OGLASILA! Tamara: Draško je profi TIKTOKER

Haos na relaciji gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića sa jedne strane i dvojca Desingerica (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) sa druge zbog zabrane održavanjia njihovog koncerta ne jenjava.

Njihova menadžerka Tamara Marićponovo se oglasila i političaru poručila sledeće:

– Juče sam u svom obraćanju funkcionera Bosne i Hercegovine nazvala uvazenim gradonačelnikom, a danas ga već mogu nazvati ,,tiktokerom”. Objasniću. Našem timu nije jasno kako je moguće da neko koga prate tolike afere i skandali se drzne da priča o moralnim vrednostima kao i o tome šta je ispravno il ne. Iskreno, muzičari sa kojma sarađujemo, a koji su toliko popularni traženi i voljeni od svih generacija su apsolutno apolitični. Za ovog tiktokera smo čuli kada je u jeku bila neka skandalozna afera, u koju ne želimo da verujemo jer bi to pojačalo ovu njegovu već veliku sramotu. Mi mu svakako želimo da mu najveći problem u gradu budu Desingerica i Pljugica, ako je to jedini problem mi smo presrećni, ali se bojim da nije. Ponavljamo-Banja Luka je i naš grad i nećemo dozvoliti da nam niko pokvari taj osećaj „doma“ koji imamo kad god smo u tom prelepom gradu. Koliko god se Draško trudio da nas poremeti u tome neće uspeti. Ovim bi završili svaki vid komentarisanja ove Tiktok afere – poručila je Marićka.

Podsetimo, Stanivuković na svim svojim profilima na društvenim mrežama izdao je obaveštenje da nijedan pevač koji se bavi trep muzikom, i koji pevaju o narkoticima, parama, lakim ženama, neće više nastupati u Banja Luci.

– Pljugice, desingerice, voćkice i breskvice i kako već sebe nazivaju ovi „umetnici“, više neće moći da nastupaju u našoj Banja Luci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana. U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banjaluke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine. – izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.


UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare