OGLASILA SE MENADŽERKA DESINGERICE I PLJUGICE! Gradonačelnik Banjaluke se protivi koncertu dvojca, ovo poručuju iz njihovog tima

Menadžerka Desingerice i Pljugice Tamara Marić oglasila se nakon što je izbio haos u Republici Srpskoj zbog najavljenog koncerta poznatog dvojca a koji ne odobrava gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Uz dužno poštovanje funkcije koju gospodin Draško Stanivuković obavlja, ja kao predstavnik Desingerice i Pljugice, koji su zabavljači i koje narod širom Balkana veoma prati i voli i koji obaraju rekorde posećenosti, prinuđena sam da reagujem. Naime, repertoar koji oni imaju je pre svega humorističkog i zabavnog karaktera. S ozbirom na to da sam i te kako informisana, te bih pitala gospodina Stanivukovića šta misli o performansu njegove tetke Vesne Vukelić Vendi? Takođe bih ga u skladu sa tim pitala smatra li sebe muzičkim stručnjakom ili je to ovog puta selektivno? Smatramo da je ovo sraman potez predstavnika naroda kojoj je ista ta omladina pružila potpuno poverenje. Svakako Banja Luka je i naš grad i nadamo se da će se uskoro urazumiti i da će konačno biti posavetovan od strane nekog ko osluškuje i želje omladine – poručila je Marićeva za Kurir.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković se oglasio i otkrio da ne podržava koncert kontroverznog reperskog dvojca Desingerice i Pljugice koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

– Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima – piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare