„NERMIN ME JE PRETUKAO ZBOG LOŠE HRANE“! Izjava Nizame pre ubistva u policiji: Bojim se njegovog prisustva, preti da će me naći gde god se nalazim! 

Otkrivena izjava Nizame Hećimović koju je dala u policiji nakon batina svog ubice

Dok se Opštinski sud u Gradačcu i Tužilaštvo TK igraju ping-ponga, ko je i zašto kriv zbog čega brutalno ubijenoj Nizami Hećimović nije određena zaštita od nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, višestrukog povratnika i nasilnika koji ju je pre pet dana brutalno likvidirao, „Avaz“ donosi izjavu Nizame koju je dala policiji u Gradačcu 4. jula ove godine.

U izjavi Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. jula oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: „Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna.“

U izjavi dalje navodi:

– Kao nevenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona, ne želim da dajem izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa detetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, pretio je pozivima da se vratim što pre i da će me naći gde god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim – piše u policijskom izveštaju.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare