Medalje su zagarantovane! Ivana predvodi Srbe na Svetskom prvenstvo!

Srbiju će predstavljati devet takmičara na predstojećem Svetskom prvenstvu u Budimpešti, saopštio je Srpski atletski savez (SAS).

Na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, koji će biti održano od 19. do 27. avgusta, učestvovaće takmičari iz više od 200 zemalja sveta.

Srbiju će predstavljati: Ivana Vuleta, Milica Gardašević (obe skok udalj), Angelina Topić, Slavko Stević (skok u vis), Adriana Vilagoš,Marija Vučenović (bacanje koplja), Asmir Kolašinac, Armin Sinančević (bacanje kugle) i Elzan Bibić (1.500 metara).

Stručni štab čine: Goran Obradović, Marko Milinkov, Dragutin Topić i Dragan Perić, kao i personalni treneri: Nikola Tomasović, Feđa Kamasi i Miroslav Erak. O zdravlju će računa voditi doktori Jovan Đurović i fizioterapeut Melik Feler.

Takmičenje se otvara 19. avgusta sa prvim kvalifikacijama u bacanju kugle već od 10.30 časova, dok je kasnije tog dana finale u istoj disciplini koje je predviđeno za 20.35 časova. Takođe, na programu biće emitovan skok udalj u 12.25 časova, dok će trka na 1500 metara biti izazovna sa startom od 19 časova.

Prenos takmičenja biće na kanalu Radio-televizije Srbije (RTS) kao i na kanalima Eurosporta.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare