Advokat policajke iz Gradačca otkriva: Gde je bila u trenutku ubistva i da li je bila u vezi s monstrumom

Bakir Hećimović, advokat policajke PU Gradačac, koja se sumnjiči da je Nerminu Sulejmanoviću otkrila gde se skriva njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović koju je 11. avgusta brutalno ubio, odlučno tvrdi da osumnjičena Dž. S. nije ni na koji način bila povezana sa ubicom.

Moja branjenica nije bila niti u ljubavnoj, ni bilo kakvoj vezi sa počiniocem ovog monstruoznog čina„, kaže Hećimović za Telegraf.rs.

Na pitanje gde se Dž. S. nalazila kobnog dana kada je Sulejmanović ubio Nizamu i još dvoje ljudi, a troje ranio, odgovara da uopšte nije bila u BiH.

„Ona se u trenutku ove tragedije nalazila u Italiji na redovnom godišnjem odmoru, te je za događaj saznala iz medija, kao i za medijski linč koji je pokrenut protiv nje“, ističe advokat.

Navodi i da se Dž. S. jutros vratila na posao, ali da je premeštena kako bi joj sačuvala bezbednost.

„Moja branjenica je 16. avgusta stupila na svoje redovne poslove i zadatke u PU Gradačac, te su je nadređeni iz policijske uprave sa mesta policijskog pozornika preraspodelili na poslove i zadatke u unutrušnjost zgrade PU Gradačac, s obzirom na to da ista strahuje za svoju sigurnost zbog pretnji koje joj pristižu iz sata u sat“, kaže nam Hećimović.

Iako se protiv nje vodi istraga i preti joj suspenzija, Hećimović za Telegraf.rs ističe da Dž. S. do sada nije disciplinski tretirana.

Niti je u bilo kojem svojstvu saslušana u Kantonalnom tužilaštvu TK, što odbranu upućuje na zaključak da opsežna istraga koja se vodi protiv moje branjenice do sada nije rezultirala bilo kakvim pokazateljima da je ista po obimu svojih policijskih zadataka znala ili je mogla znati lokaciju nesretno stradale Nizame“, dodaje advokat Dž. S.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare