Suze na ispraćaju Nizame Hećimović! Ljudi spuštaju glave, brišu suze sa lica…

Danas će u Mionici pokraj Gradačca biti sahranjena Nizama Hećimović, žrtva Nermina Sulejmanovića, koji ju je brutalno ubio u petak naočigled njihove ćerkice, nekoliko dana nakon što ga je prijavila za nasilje.

Ispred kuće ubijene Nizame čitavog dana okupljali su se prijatelji kako bi porodici izrazili saučešće i pružili utehu njenim roditeljima, sestri i članovima porodice koji su neutešni zbog njene prerane smrti. Neprekidno su se čuli jecaji iz dvorišta, a tu su bile i ekipe Hitne pomoći, kako bi mogli da pruže pomoć u slučaju da je potrebna.

Okupljeni građani su potom krenuli ka džamiji, gde će uskoro početi verski obred. Okupilo se na stotine građana, koji su došli da Nizamu isprate na večni počinak. Ona će biti sahranjena na groblju u blizini džamije.

Svi koji su prilazili džamiji išli su spuštene glave, brišući suze sa lica.

Podsetimo, Nizamu je nevenčani suprug Nermin u petak oteo iz tetkine kuće, gde se krila sa detetom otkako ga je prijavila za nasilje. Nizamu i njihovu bebu je potom odveo u jednu vikendicu nadomak grada, gde je ženu mučki pretukao, a potom, prenoseći sve uživo na Instagramu i ubio hicem iz pištolja. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare