PRVI SPOT JELENE KARLEUŠE TEŽAK ČAK 200.000 EVRA?! Tekstovi pesama puni skrivenih poruka, jedna od njih i VEGANSKA PEČENJARA /VIDEO/

Pop diva Jelena Karleuša srušila je Jujtub platformu u danu za nama. Na ovo se čekalo 10 godina. Pevačica je objavila album pod nazivom „Alfa“ iza koga stoje svetske produkcijske kuće. Sami tekstovi pesama, ali i spotovi puni su skrivenih poruka i odgovora.

Za prvi spot koji je ugledao svetlost dana spekuliše se da je težak 200.000 evra. Osim što je za snimanje spota koristila privatni avion, malo ko je obratio pažnju da na istom piše „Republic of Karly“. U nastavku možemo videti kako vozi svemirski automobil, a u jednom trenutku mazi glavu poznatog repera koji visi na retrovizoru, a u pitanju Kanje Vest, bivši suprug Kim Kardašijan. 

JK potom šalje jaku poruku svojim ulaskom u vegansku pečenjaru. Ovim je dala do znanja da se burgeri mogzu jesti i bez ispaštanja životinja, a to je očekivano od nje jer ona ne jede meso i dugi niz godina bije bitku za prava svih krznenih bića. 



UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare