Al Hilal pravi feštu na pijaci, za Nejmarom ide i Mitrović! Srbin dao mig, Arapi spremaju paket od 130.000.000 evra

Nije gotovo! Aleksandar Mitrović i dalje može da se preseli u Al Hilal iz Fulama, pošto su Saudijci obnovili pregovore. Uporedo završavaju transfer Nejmara i operaciji iz Pariza će da pridodaju i ovu iz Londona.

Al Hilal je spreman da poboljša novu ponudu i ode preko 50 miliona evra, iako je dva puta dobio „ne“ od Fulama sa zahtevom da se ide na 60 miliona. Međutim, deluje da treći put neće prihvatiti odričan odgovor i da će konačno dobiti našeg Mitrogola.

U danu kada je Nejmar pristao da ode u kraljevski klub iz Rijada u paketu od 320.000.000 evra, upola manje će da košta najbolji strelac u istoriji Srbije, što je i očekivano. Naš as će da dobije trogodišnji ugovor sa platom od 25 miliona evra po sezoni, odnosno ukupno 75 miliona, po čemu će da stane tik ispred saigrača iz reprezentacije i novog klupskog Sergeja Milinković-Savića.

To je tri puta više novca nego što ima u londonskom klubu i jasno je zbog čega je bio frustriran sve vreme, čak stubio u bojkot obaveza. Kasnije se vratio u tim, odigrao nekoliko utakmica, ali počeo sa klupe prvo kolo Premijer lige na gostovanju Evertonu.

Jeste dobio šansu u drugom delu umesto Raula Himenesa i umalo ugrozio transfer u Al Hilal.

Delovalo je u jednom trenutku da se stameni Smederevac ozbiljno povredio, uhvatio se za nogu i svi su mislili da je opet u pitanju skočni zblog. Čak mu je spremio izmenu menadžer Marko Silva, ali kada je dobio od Mitra podignut palac gore, sa znakom da je sve u redu, ostavio ga je u igri.

„Povreda“ je zabrinula sve u Al Hilalu, ali ih je Mitrović uverio da je sve u redu i da mogu da krenu još jednom po njegov potpis. Verovatno poslednji put u smislu da će konačno izdejstvovati dozvolu Fulama.

Al Hilal će tako da napravi strašnu ekipu, pored toga što ima najbolje saudijske fudbalere doveo je već Kalidua Kulibalija, Rubena Neveša, Malkolma i spojiće ih sa Nejmarom i Mitrovićem.

Tim koji bi poželeli mnogi u Evropi.

UDARNA VEST.rs (sportal)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare