ZAJEDNIČKO SLAVLJE NAKON POMIRENJA Tara Simov progovorila o svađi sa Danilom, ali i Zadruzi: KRŠTENJE SINA OKUPILO ZVANICE

Bivša zadrugarka Tara Simov i njen izabranik Danilo pre mesec dana dobili su sina Nikolaja, kojeg su juče krstili u Nišu.

Crkvenom činu prisustvovali su samo kumovi i najbliži članovi porodice, dok su danas napravili veliko slavlje povodom krštenja. Tara je za „Blic“ progovorila o majčinstvu, a dotakla se i nedavne svađe sa ocem njenog deteta.

Što se tiče deteta kao da mi je peto, sve po difoltu… Da sam znala da ću ovako, ne bih uopšte sebe sekirala celu trudnoću. Stalno sam razmišljala kako ću i šta ću, kad ono mrvica mala, kao da smo stvoreni jedno za drugo – priča ona. 

Na pitanje kako je došlo do pomirenja između nje i Danila, Tara je kratko odgovorila:

– To su sad čavke, kažu svi da je to normalno u početku. 

Ona ističe da ne planira više nikada da bude deo rijaliti programa. 

– Rijaliti me ne interesuje već dugo, a pogotovo sada kada imam ovo moje zlato. Ceo moj životni fokus je na njemu i daj Bože da imam petoro dece, da mi budu svi tu na okupu.

Tarina svekrva privukla je veliku pažnju svojim izgledom, a ovako ona to komentariše:

– Slažemo se. Svekrva mi je Bog i batina što se tiče izgleda. 

Simova priznaje da ima veliku pomoć od porodice svog izabranika:

– U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam ja u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam i suviše slobodno vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu… Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare