UŽIVO, PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ: Posle košmara iz Azerbejdžana, crno-beli žele iskupljenje protiv Nišlija! /SASTAVI/

Uživo: Partizan – Radnički Niš (19.30)

Uoči meča:

Poznati sastavi za današnju utakmicu:

Partizan: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute – Severina, Natho, Menig – Saldanja

Radnički Niš: Rosić – Vojnović, Jamkam, Bakić – Vlajković, Stajić, Pejović, Stojanović – Belaković, Petrov, Ilić.

Fudbaleri Partizana obrukali su se u Bakuu, ali nemaju mnogo vremena da se osvrću na užasnu igru protiv Sabaha. Crno-beli danas od 19.30 dočekuju Radnički iz Niša.

Pobeda bi samo donekle sanirala rane iz Azerbejdžana.

– Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera, ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalno motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing – istakao je trener Partizana Igor Duljaj i dodao:

– Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kad budem dao poslednji atom snage.

Duljaj je otkrio da će prvi put na utakmicu doći njegova majka, kao i najbolji prijatelj njegovog pokojnog oca, koji je zvezdaš. Naglasio je da ne želi da se preda.

– Poražen si samo kad se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog, možemo da pričamo o Sabahu – poručio je Duljaj.

Problem je i što na raspolaganju ima samo tri štopera. Pored toga, trebaće mu i još jedno pojačanje na poziciji krila, pa će o tome razgovarati sa upravom kluba.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare