Navijači „poludeli“ zbog Matića: Srbin ispratio „petardu“ novog tima i postao nova zvezda u Francuskoj 

Srpski fudbaler i bivši reprezentativac naše zemlje Nemanja Matić postao je novi fudbaler francuskog Rena, gde je došao iz ekipe Rome.

Cena ovog transfera iznosila je simboličnih 3.000.000 evra, a po reakciji navijača Rena koji su ga dočekali na stadionu se može zaključiti da su upoznati sa time o kakvom igraču se radi.

Oni su pojurli da ga slikaju ispred stadiona uz glasno uzvikivanje njegovog imena. To samo govori o tome koliko je veliki igrač Nemanja Matić.

Nemanja Matić napušta Murinja i seli se u novi klub!

Srpski fudbaler Nemanja Matić napustiće Romu i postaće novi fudbaler člana francuske Lige 1 Rena. Dugo se pričalo o ovom transferu, a on je sada i potvrđen.

Čekalo se da Roma da Matiću dozvolu da napusti „Olimpiko“ i Murinja posle samo jedne sezone u redovima italijanskog velikana, a Fabricio Romano je potvrdio da se upravo to i desilo i da je transfer pred realizacijom.

Ugovor će biti potpisan na tri godine, do leta 2026. godine, a to znači da bi Matić lako mogao baš u ovom klubu da završi fudbalsku karijeru.

Nije lako palo ni navijačima Rome, a ni Murinju što moraju da se odreknu defanzivnog veziste koji je bio jedan od najbitnijih igrača „vučice“ u prethodnoj sezoni. Ipak, na račun Rimljana će leći okruglo 3.000.000 evra.

Ren će biti osmi klub u karijeri Nemanje Matića. Najveće uspehe ostvario je u redovima Čelsija, Benfike i Mančester junajteda iz koga je u leto 2022. došao u prestonicu Italije.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare