ZLATNA VENČANICA SA CIRKONIMA I KRISTALIMA: Žena Darka Lazića slavi devojačko veče, pa pokazala toaletu pred svadbu

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić veliko svadbeno veselje organizovaće 30. avgusta, a na Katarininom Instagram profilu već je osvanulo kako će izgledati venčanica.

Naime, Katarina je podelila da je sve spremno za devojačko veče, koje će tradicionalno proslaviti sa drugaricama iz bade-mantile, na kojima će pisati „tim mlada“.

Takođe, Kararina je otkrila da za svadbu neće nositi belu venčanicu, već zlatnu sa cirkonima i kristalima. 

Da podsetimo, Darko i Katarina su se građanski venčali 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će navodno napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica.

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković itd.

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila za „Kurir“ svojevremeno. 

– Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav… Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno – rekla je Darkova mama.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare