VEROVALI ILI NE, ŽENA NA SNIMKU JE VESNA ZMIJANAC! Prvi put izašla u javnost posle OPERACIJE, jasno je da sada OVAKO IZGLEDA

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je u martu ove godine u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, a sada se nakon pet meseci oporavka vratila nastupima.

Naime, Vesna je održala prvi nastup nakon pauze zbog zdravstvenog stanja. Na Tiktoku se pojavio snimak na kojem se vidi kako Vesna uživa pevajući i družeći se s publikom.

Ona je bila vidno raspoložena, a mnogi su pohvalili i njen izgled. Međutim, kako izvor govori, Vesni su lekari rekli da može da se vrati poslu, ali ne bi trebalo previše da se optereti i da zakaže mnogo nastupa, već da to bude umereno.


– Vesna se brzo zaista oporavila, što se po njoj i vidi. Imala je sreće da je bila u dobrim rukama, u Kliničkom centru su veliki stručnjaci. Doktori joj jesu tek sada odobrili da se vrati nastupima, ali to ne bi trebalo da bude učestalo, kao što je bilo pre operacije, koja je veoma teška. Ona je svesna toga i vodi računa o svom zdravlju – rekao je izvor blizak pevačici.

UDARNA VEST.rs (Kurir / Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare