„SVE SE DESILO U NEKOLIKO TRENUTAKA, ISPALIO JE DVA HICA I OTIŠAO“ Svedok krvavog pohoda Nermina Sulejmanovića opisao užas koji se odigrao pred njegovim očima

Nermin Sulejmanović danas je ubio troje ljudi, a potom izvršio samoubistvo pred policajcima koji su ga opkolili. On je svoj krvavi pir započeo ubistvom supruge, koje je prenosio na Instagramu, a potom je krenuo dalje, da se, kako su naveli mediji, sveti ljudima koje je od ranije poznavao. Na meti su mu se našla porodica Džengiz, pa je ubio oca i sina, a majku teško ranio.


Sulejmanović je ubio oca i sina Ondera i Denisa Džengiza. Čovek koji je gledao kako ubija mladića opisao je užas.

Pucao dva puta

– Sve se odigralo u nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta kako bih uslužio mušteriju, nakon čega je on stigao sa automobilom. Veoma brzo je ispalio dva hica u pravcu muškarca koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio -priča za Klix.ba jedan od svedoka ubistva.

Sulejmanović je nakon toga otišao na drugu lokacijugde je ubio drugu mušku osobu, a naknadno je utvrđeno da je reč o ocu muškarca kojeg je ranije ubio u automobilu u blizini ugostiteljskog objekta.

– Oni su od ranije bili u sukobu. Pokrenuli su neki zajednički posao u kojem nisu uspeli, imali su razmirice. One su dodatno produbljene određenim nesuglasicama koje su imali u privatnom životu i ovo je zapravo jedan oblik njegove osvete – ističe svedok.

Pojedini mediji su preneli da je Sulejmanović navodno pre nekoliko godina bio u vezi sa ćerkom, odnosno sestrom ubijenih. Sulejmanović je ranio i majku ubijenog mladića, kojoj se lekari bore za život.

Žena se bori za život

– Jedna žena je životno ugrožena. Reč je o ženi koja je 1969. godište. Zadobila je prostrelne rane u predelu trbuha zbog čega je smeštena na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju. U operacionoj je sali gde joj se doktori bore za život – rekao je Eldar Šehić iz UKC Tuzla.

Sulejmanović se nakon počinjenih ubistava i ranjavanja poznanika, sugrađana i službenih osoba suočio s policijom prilikom čega je pred njima izvršio samoubistvo.

Prema najnovijim informacijama iz istrage, Nevzeta se krila kod svoje tetke u kući, odakle ju je oteo i ptirom ranio njenog rođaka.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare