Hitno oglašavanje zagrebačke policije o slučaju nestale Marijane Seifert!

Na šokantne tvrdnje Maje Kovačević, sestre Marijane Seifert, zvaničnim saopštenjem reagovala je zagrebačka policija.

Sestra nestale Marijane SeifertMaja Kovačević, iznela je u emisiji „Narod pita“ šokantne tvrdnje da je nekadašnja učesnica „Velikog brata“ ubijena. Nakon njenog izlaganja, podigla se velika bura u javnosti, a sada je zvaničnim saopštenjem reagovala i zagrebačka policija:

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke od trenutka primljene prijave nestanka osobe poduzeli su sve mere i radnje prilikom traganja, koje se poduzimaju i dalje. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve alate koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mera sprovedena je pretraga terena koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita reke Save, te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba njima kretala.

– Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti provjerom dostupnih prikupljenih informacija radi otkrivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i u konačnici pronalaska osobe – stoji u saopštenju.

Marijana je nestala u noći 26. aprila 2022. godine, kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gde je živela sa porodicom, a nestanak je policiji prijavio njen suprug Karlo Seifert. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare