BODIROGINA KUĆA U TIVTU SRUŠENA DO TEMELJA! Bogati Rus prvo kupio vilu za 2 MILIONA € pa je onda sravnio zbog OVOG

Jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena Dejan Bodiroga pre skoro tri godine rešio je da prihvati ponudu bogatog Rusa i da mu proda luksuznu vilu u Kaluđerovini kod Tivta za dva miliona evra, od čega je kupio restoran na Vračaru.

Ipak, kako Kurir ekskluzivno saznaje s lica mesta, novi vlasnik očigledno je imao drugačije planove. On je nedugo nakon kupovine srušio do temelja nekadašnju kuću slavnog košarkaša, kao i dve koje su se nalazile pored njegove, a koje je takođe kupio, kako bi na tom ogromnom placu sagradio velelepni hotelski kompleks. Izgradnja luksuznog rizorta trebalo da počne u narednom periodu.

Do tog dela obale sada se ne može prići od rastinja i korova, a koliko je sve zapušteno, svedoči i činjenica da se danas na tom mestu i ne vide tragovi nekadašnje kuće koja je važila za jednu od najlepših u Bokokotorskom zalivu. I nekadašnjem Dejanovom komšiji, koji veći deo godine provodi u Kaluđerovini, jako je žao što je velelepna vila u koju je košarkaš svojevremeno uložio mnogo novca, doživela takvu sudbinu.

– Ta Bodirogina kuća je bila jedan velelepan objekat. Novi vlasnik Rus ju je nekoliko meseci nakon kupovine srušio sa još dva objekta pored Dejanove kuće kako bi sagradio hotelski rizort. Toga još nema. To je tu, pored ove ogromne vile sa ogradom na obali. Šteta. Baš je bila urađena s puno stila, jedna od najlepših ovde. Dejan je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu i silne pare je dao za nju. On je ovde najčešće boravio tokom leta s porodicom, a njegov brat je češće bio tu, pa i tokom zime – ispričao je Kurirov sagovornik.

Podsetimo, u jednom od intervjua Bodiroga je otkrio kako je s porodicom provodio dane u ovoj kući tokom leta.

– Leškarimo i po 20 minuta u krevetu… Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana (supruga, prim. aut.) i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju – ispričao je svojevremeno slavni košarkaš.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ A. Panić)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare