„UBIJENA JE, NIJE SE UBILA“ Sestra nestale Marijane Seifert se uključila u emisiju uživo i rasplakala: „Htela sam da kažem istinu“

Učesnica “Zadruge 6“ Maja Kovačević, uključila se sinoć u program uživo tokom emisije „Narod pita“ i iznela šokantne tvrdnje o nestanku svoje sestre.

Marijana Seifert pobednica „Velikog brata“, nestala je pod nerazjašnjenim okolnostima sa zagrebačke adrese na Savici u aprilu 2022. i od tada, pa sve do danas, od nje nema ni traga ni glasa.

Maja Kovačević, njena sestra, koja se takmičila u „Zadruzi“ iznela je šok detalje u emisiji uživo i voditeljku Ivanu Šopić i goste, Ivana Marinkovića i Miljanu Kulić, ostavila bez reči.

„Maja Kovačević ovde, htela sam da ispričam istinu za svoju sestru“, rekla je Maja i ubrzo zaplakala tvrdeći:

„Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Molim ljude za pomoć, da se moja sestra naše, da je moja obitelj sahrani, jer se nije ubila, već je ubijena“.

Marijana Seifert, pobednica rijalitija „Veliki brat“ 2011. godine, nestala je, 27. aprila prošle godine.

Marijanin otac Ivo umro je pre četiri meseca, a njena majka Gordana Kovačević u razgovoru za hrvatske medije istakla je da njena bol ne jenjava.

Gordana otkriva da je ćerku poslednji put videla u njenom stanu, gde je živela sa mužem Karlom i sinom Aleksandrom.

– Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu – prisetila se Gordana.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare