MILJANA PRETUKLA BEBICU ISPRED KAZINA: Kulićeva lomila sve pred sobom, Macanović završio modar!

Nenad Macanović Bebica otkrio kako ga je Miljana tukla svaki put kad nije želeo da kocka!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić razvezala je jezik nakon skandala koji se sinoć dogodio u emisiji „Narod pita“, gde je žestoko zaratila sa ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem. Ona je progovorila i o sukobu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom, kojima nije želela ni ime da pomene.

– B. je patološki lažov. On nama duguje. Nije nas prevario, moja mama mu je dala novac iz sažaljenja, kako bi plaćao alimentaciju svojoj deci. Muka mi je, zgadio mi se kad pričam o tome – rekla je Kulićeva za Informer TV.

– Bio je problem sa kockom, hvala Bogu, otkad sam otišla pod Ostrog, više se ne kockam, nema problema. Nikad više neću ući u kazino. Bila sam, ali taj B. nikada meni nije stao na put, nego je učestovao. Zamajavao je mamu i tatu dok sam im uzimala novac. Nikada nije pozvao moju mamu da joj kaže da smo u kazinu. Nisam gledala koliko sam prokockala, za nekog mnogo, za nekog malo. Z. je uspeo da me navuče, ali nije on kriv, kriva sam ja, ja sam labilna – istakla je Kulićeva. 

Bebica se momentalno oglasio povodom ovih javnih prozivki, pa izneo jezive detalje iz veze sa Miljanom i potvrdio da je bio žrtva nasilja:

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare