Jutjuberke POBEGLE OD OCA, a on im sada preko Instagrama saopštio DA ČEKA DETE sa drugom ženom: Iselio se iz porodične kuće, pa se obratio Anđeli i Nađi

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević našle su se u središtu interesovanja javnosti nakon što je njihov otac Zoran Đorđević obavestio pratioce na Jutjubu da su njegove ćerke nestale, da bi se naposletku ispostavilo da su ga napustile, ruku pod ruku sa njegovom suprugom.

On je svoj život nastavio dalje, iselio se iz porodične kuće, našao novu devojku i sa njom započeo život u novom stanu.

On je ćerke i bivšu suprugu obavestio putem društvene mreže Instagram da njegova nova izabranica čeka dete.

– Planirao sam dete sa Milicom, ja sam isplanirao, Anđela i Nađa ce imati polubrata ili polusestru samo na papiru sutra – rekao je on nedavno u lajv obraćanju.

Inače, on je takođe spakovao sve stvari Anđele i Nađe u kutije u vrednosti od nekoliko hiljada evra, pozvao ih da se nađu i pokupe sve, u suprotnom, ako to ne urade, on će sve stvari baciti u kontejner.

Podsetimo, Zorana je svojevremeno, između ostalog, poručio da je „mrtav za njih“, kao i da će „izbaciti njihove stvari na ulicu“.

– Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno se posvete – ispričao je nedavno Zoran i dodao:

– Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare