ŽELJKO NE ŽELI DA VIDI IVANA MARINKOVIĆA: Moli Miljanu da mu više nikad ne dovede oca, Kulićeva ne može da izbaci ove reči iz glave!

Miljana Kulić otkrila je da Željko više ne želi kontakt sa ocem Ivanom, ovo ne može da mu oprosti!

Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji „Zadruga – Narod pita“, gde je iskreno komentarisanja dešavanja iz privatnog života, a sve je šokirala njena priča o sinu, Željku, koji nije želeo da vidi oca, Ivana Marinkovića.

Miljana je sve komentarisala kroz suze, pa priznala da je ostala zatečena Željkovim priznanjem da mu padne mrak na oči kad ugleda Ivana.

– Samu sebe ne prepoznajem, objavljujem na stori, jer u trenutku ostanem u šoku, nije lepo, on je otac mog deteta, od rođendana jednom je pozvao, juče, kada je saznao da smo gosti zajedno, pozvao je majku, i pitao gde je mali, a Željkov odgovor nas je ostavio sve u šoku. Rekao je neću Ivana, neću da pričam sa Ivana. Nikad ružno slovo nismo rekli pred Željkom, nego on tako nekad neće ni crtani da gleda. Marija kaže, Željko nije lepo, to ti je tata, oraspoloži se malo neću, Željko kaže: ja kad ga vidim meni padne mrak na oči, mi svi u šoku – rekla je Miljana.

Miljana i Ivan su izgladili odnose zbog sina, kome su potrebna oba roditelja, a po svemu sudeći, Željko nije najbolje prihvatio oca, jer mu nije previše posvećen i ne može da razume njegovo odsustvo.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare