„TRUDNA SAM! KOSTA I JA ĆEMO DOBITI BEBU!“ BOLESNO: Devojčica tvrdi da je trudna sa monstrumom! Za malo slave na društvenim mrežama – DECA ĆE URADITI APSOLUTNO SVE!

Dečak-ubica (14) koji je 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, nije želeo da pogleda lica žrtava kojima je kobnog dana ugasio živote. Učenik škole koji je imao 13 godina u vreme zločina istražiteljima je rekao da ne zna u koga je sve pucao i da li je i koga pogodio, ali kada je upitan da li želi da pogleda fotografije dece i radnika obezbeđenja, koje je ubio u školi, on je to odbio.

 Kada su ga pitali da li želi da vidi fotografije dece koju je ubio kobnog dana, kratko je rekao „ne, ne želim, ja ih ne poznajem sve. Bila je to greška“ – otkrivaju. Među onima u koje je pucao 3. maja čim je ušao u školu, bile su, podsetimo i devojčice iz mlađih razreda koje su se tu zatekle.

Dečak-ubica se, posle zločina sam predao policiji i od toga dana se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi. Kako je otkriveno, pre masakra, na internetu je pretraživao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora, jer je „želeo da zna šta ga čeka“.

– Dečak je prvo priznao da je napravio listu za odstrel na kojoj je bilo preko 25 imena dece koju je želeo da ubije. Međutim, prema njegovom priznanju, shvatio je da je „to previše“, ali nije odustao već je ušao u školu i počeo da puca u svakog ko mu se našao na nišanu „ne držeći se spiska koji je prethodno napravio“ – dodaje se. 

Prošlo je tri meseca od kako je masovni ubica Kosta Kecmanović (14) hospitalizovan na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu radi ispitivanja o njegovom psihičkom stanju, crtama ličnosti i uračunljivosti.

TOTALNA APATIJA MEĐU KLINCIMA

Dečak ubica (13) koji je 3. maja počinio nezapamćen masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu, gde je ubio devet svojih drugara i čuvara škole, za šest dana puni 14 godina, a robije su ga spasle upravo njegove godine, pošto u vreme izvršenja krivičnog dela nije imao navršenih 14.

Ono što posebno zabrinjava, jeste to što se na društvenim mrežama pojavila grupa koja besramno veliča dečaka ubicu, a u kojoj su korisnici počeli da odbrojavaju dane do rođendana ovog monstruoznog učenika sedmog razreda, koji je 30. jula.

KOSTA JE DOBIO GLOBALNU POPULARNOST

U mnogim slučajevima nepremirenog veličanja dečaka ubice iz „Ribnikara“ reagovali su policija i tužialštvo. Krivične prijave su od 3. maja do sada podnete protiv 82 maloletnika, starija od 14 godina.

Bizarne čestitke je dobijao iz celog sveta, skoro je na Reditu osvanula čestitka direktno iz Pariza. 

– Kosta srećan ti rođendan! Volimo te! – pisalo je na ceduljici koju je neko slikao ispred Notr Dama. 

TVRDI DA NOSI KOSTINO DETE 

Snimak koji je objavljen na društvenoj mreži TikTokšokirao je javnost. Naime, devojčica je postavila sliku pozitivnog testa na trudnoću. 

U objavi tvrdi da nosi nerođeno dete dečaka ubice Koste Kecmanovića. 

Javnost je zgrožena objavom, nikome nije jasno kako korisnica TikTok-a može da ismeva nezapamćeni masakr na Vračaru. 

– Imam nešto da vam izjavim! Kosta i ja dobićemo bebu, trudna sam! – navodi se u objavi. 

 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare