ŠTA DOSAD ZNAMO O MISTERIJI NESTANKA PORODICE IZ JAGODINE Poslednji poziv iz Preševa, ponoćni ulazak u Grčku, pa – muk! Gde su Snežana i Aleksandar sa dve ćerkice?

Misteriozni slučaj Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine, koji su nestali u Grčkoj nakon što su se u nedelju uveče sa dve ćerkice uputili ka grčkom ostrvu Tasos, sinoć je dobio bizaran zaplet: pojedini beogradski mediji su objavili da je jagodinska porodica „dobro, samo je nepoznato gde“ i da „samo nisu stigli da se jave rodbini“.

Ubrzo nakon toga, na fejsbuk stranici Live from Greece objavljeno da, „da ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih proverenih informacija“.

– Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negde smestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Nije tačna informacija da su se javili da su dobro, iako svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana – napisano je u toj objavi.

Apel za pomoć u pronalaženju četvoročlane porodice podeljen je sinoć na društvenim mrežama, a evo šta dosad znamo o misteriji njihovog nestanka.

Čak su i grčki mediji objavili su vest o nestanku četvoročlane porodice iz Srbije.

Najvažnije činjenice o nestanku porodice iz Jagodine

Kada su krenuli put Grčke?

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine krenuli su sa dve ćerkice na odmor u nedelju uveče, 6. avgusta.

Kako su bili obučeni?

Aleksandar je na sebi imao sivu majicu i crne farmerke, a Snežana zelenu majicu i haljinu.

Koja kola su vozili?

„Opel korsu“ crne boje, registarskih tablica JA-013-PZ

Gde su krenuli?

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, jagodinska porodica uputila se na Tasos, gde su planirali da nađu smeštaj.

Da li su prešli granicu?

Veruje se da su prešli obe granice, i srpsko-makedonsku i makedonsku-grčku.

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, granicu sa Makedonijom su prešli najverovatnije nešto posle 22 sata 6. avgusta, a grčku granicu 7. avgusta u 00.30 sati.

Kada su se poslednji put javili porodici?

Kako je navela sestra nestalog Aleksandra, poslednji poziv koji su uputili najbližima usledio je oko 22.30 sati u nedelju, kada su bili kod Preševa, blizu granice s Makedonijom.

Imaju li mobilne telefone?

Imaju, ali se iz zasad nepoznatih razloga se ne može stupiti u kontakt sa njima. Roditelji pokušavaju da ih pozovu, ali telefoni su ugašeni.

Kako možete da pomognete

Molba za pomoć i objave podrške šire se društvenim mrežama. Srbi koji su sada na letovanju u Grčkoj ponudili su se da pomognu rođacima nestale porodice.

Ako ste videli Aleksandra, Snežanu i njihove dve ćerke, ili znate bilo koju informaciju o njihovom nestanku molimo vas da javite policiji.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare