UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ UKRAJINE: Vojnici se kriju među telima mrtvih saboraca, granate padaju svuda okolo, nema im izlaza (VIDEO)

Uznemirujući snimak grupe vojnika koji se kriju od granata među mrtvim saborcima kruži društvenim mrežama!

Na snimku se vide nekolicina pripadnika Oružanih snaga Ukrajine koji su spas od artiljerijske vatre protivnika potražili u rovu koji je prepun tela njihovih poginulih saboraca! Na užasavajućem snimku sa prve linije fronta vide se pozelenela tela u fazi raspada i vojnici koji su vidno uplašeni za svoj život. Jedan od njih uznemiren pozdravlja najmilije.

– Mama voli me – čuje se kako govori.

Drugi vojnik dodaje da su ceo dan u skloništu. 

– Snažno nas pritiskaju – čuje se na snimku.

Takođe se čuje da sve vreme oko njih padaju granate.

Za sada nije poznato gde je tačno nastao snimak.

Na društvenim mrežama, podsetimo, nedavno se pojavio snimak na kome se vidi trenutak kad je više od 200 ruskih vojnika navodno nastradalo kad je na njihov položaj palo nekoliko projektila koje su ispalili pripadnici Oružanih snaga Ukrajine!

Mediji nezvanično prenose da je pet američkih projektila HIMARS palo na ruske jedinice koje su bile okupljene na plaži na crnomorskom ostrvu Džarilhač.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare