Evo ko su Beograđanka i Budvanka, akterke makljaže u klubu: Srpkinja se tukla sa njih troje! Polila bratanicu POZNATOG POLITIČARA, ona uzvratila udarcem, pa po nosu dobio i ZVICER!

Beograđanka Teodora Balović (22) i Budvanka Jovana Carević (22) potukle su se 28. jula oko 2 sata u poznatoj budvanskoj diskoteci „Top Hil“ zbog prosutog pića.

Budvanska policija, prema pisanju crnogorskih medija, nakon telefonskog poziva u kojem je rečeno da je došlo do incidenta u diskoteci, privela je nekoliko osoba od kojih su uzete izjave. Osim Balovićke i Carevićke saslušani su i Igor Carević (34) i Zvicer Željko (49) iz Budve, koji su bili u pratnji Jovane Carević.

Kako navodi portal Standard, do sukoba dve devojke je došlo nakon što je Balović, navodno namerno prosula piće na Jovanu Carević. Nakon toga je došlo do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički tako da su morali da reaguju prijatelji Budvanke.

U tom okršaju Balović i Zvicer su zadobili lakše telesne povrede.

Carevićka nasrnula na Balovićku, a ona na Zvicera

Osnovno javno tužilaštvo u Kotoru je naložilo da se protiv Balovićke podnese krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda Zviceru, dok je Carević osumnjičena za nanošenje lakih telesnih povreda Balovićki.

Ujedno je pokrenut i prekršajni postupak protiv Balovićke i Igora Carevića zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Budvanka bratanica Marka Bate Carevića

Prema pisanju portala Standard, Budvanka Jovana Carević bratanica je Marku Bati Careviću, poznatom političaru, ekonomisti, privredniku i nekadašnjem predsedniku opštine Budva.

Marko Bato Carević je 2020. godine izabran za predsednika opštine Budva za četvorogodišnji mandat, međutim, ostavku je podneo 8. avgusta 2022. godine. Carević je upravljao Budvom i od januara 2019. do juna 2020. godine kada je smenjen odlukom nove odborničke većine okupljene oko DPS-a.

Carević je član Glavnog odbora Nove srpske demokratije i jedan od najistaknutijih Srba u Crnoj Gori. 

Carević osim svoje političke karijere ima karijeru i kao predsednik Fudbalskog kluba Grbalj iz Radanovića od 2007. do 2018. godine.

Takođe, njegov sin Lazar je fudbalski golman koji trenutno brani za FK „Vojvodinu“ i nacionalnu selekciju, a bio je i deo B tima „Barselone“.

Potukle se na nastupu Saše Matića

Prema planu programa budvanske diskoteke „Top Hill“, u noći kada su se Beograđanka i Budvanka potukle nastupao je Saša Matić.

UDARNA VEST.rs (Blic/Standard)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare