ZVEZDA – NAPREDAK (16.55): Crveno-beli bez najboljeg igrača, Kruševljani se nadaju čudu na Marakani 

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Super lige Srbije na stadionu Rajko Mitić igraju protiv Napretka.

Utakmica počinje u 16.55 časova, a njen tok moći ćete da pratite uživo na Kurir sportu.

Uoči meča.

Aktuelni šampion je veliki favorit i sve osim pobede domaćina bilo bi ogromno iznenađenje, o čemu govori i pogled na sajtove kladionica.

Crveno-beli su nakon odlično odigranih mečeva u pripremnom periodu, u prvom kolu pobedili Vojvodinu rezultatom 5:0, dok su Kruševljani na startu prvenstva na svom terenu poraženi od novajlije, ekipe Železničara iz Pančeva rezultatom 1:0.

„Ne volim da govorim šta ćemo raditi protiv protivnika. Dobro smo analizirali njihovu prethodnu utakmicu, gledali smo prethodne utakmice… ali, fokusiraćemo se na ono što mi treba da radimo“, rekao je trener Crvene zvezde, Barak Bahar, koji je najavio da zbog lakše povrede neće biti u sastavu Mirka Ivanića, verovatno najboljeg fudbalera ekipe iz Ljutice Bogdana.

Šef stručnog štaba Napretka, Dragan Perišić, svestan je da njegov tim očekuje težak zadatak, ali ističe da se neće predati.

„Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu“, rekao je Perišić.

Podsetimo, utakmica je trebalo da bude odigrana u subotu uveče, ali je termin promenjen zbog najavljene oluje u prestonici Srbije.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare