MIĆI MEGATRENDU UKRADENI SNIMCI SEK*A: Jovanović tvrdi da na njima nema političarki

Jovanovićeva bivša devojka se hvali da mu je iz kuće uzela disk na kojem su njegovi snimci seksa s raznim političarkama, pevačicama, voditeljkama, manekenkama…

Mukama Miće Jovanovića, vlasnika Megatrenda, ne nazire se kraj! Bivša devojka mu je iz kuće na Senjaku, pored zlatnih poluga, ukrala i disk na kome su njegovi intimni snimci sa ženama iz javnog života Srbije, saznaje Srpski telegraf.

Naime, upravo se Jovanovićeva bivša devojka hvali po gradu da joj on ne može ništa i da će morati da stopira proces protiv nje za pljačku više kilograma zlata jer su inkriminišući snimci kod nje. Na tim intimnim snimcima je Jovanović sa ženama poznatim široj javnosti.

– Jovanovićeva bivša devojka se hvali da mu je iz kuće uzela disk od terabajta, a na kojem su snimci seksa Jovanovića s raznim poznatim devojkama i ženama. Tu su političarke, pevačice, voditeljke, manekenke… Da to izađe u javnost, pukla bi bruka – kaže izvor Republike i dodaje:

– Ona je znala da su joj ti snimci zaštita, da bi Jovanović sve uradio da to ne dospe u javnost i zato očekuje da će on, na kraju, ipak da povuče sve tužbe protiv nje.

Jovanović u razgovoru za Srpski telegraf priznaje da mu je doskorašnja devojka iz kuće odnela hard-diskove sa snimcima i to u drugoj pljački, koja se desila u decembru prošle godine, a koju nije prijavio. Međutim, tvrdi, na disku nisu intimni snimci, a čak i da jesu, nema poznatih ličnosti.

– To nisam prijavio… Imao sam sličnu situaciju s istom damom (bivšom devojkom), to je bilo krajem decembra prošle godine. Ono što sam tada na prvi pogled video, u mojoj kancelariji u kući, iz ormara pod ključem, nestala je jedna kolekcija starog novca, izuzetno vredna, tu je bilo i hard-diskova s istorijatom Megatrend univerziteta, hard-disk na kome je bila kompletna istorija i snimci televizije Metropolis…. – kaže Jovanović i dodaje:

– Ona može da uzvrati na način da izmišlja priče, međutim, kakvi god da su ti snimci sigurno nisu te prirode (intimni), čak i da jesu, ne znam nijednu političarku, niti javnu ličnost, niti smo imali neke kontakte… Možda prijateljski par naših poznatih pevačica, ali iz mog vremena. Takvih snimaka nema.

Prijavu protiv bivše partnerke za krađu zlatnih poluga, procenjene vrednosti oko 300.000 evra, hteo je da povuče, ali je onda video na snimcima kamera da je pljačku izvela s prijateljicom, za koju joj je više puta sugerisao da je problematična, pa je odustao. Još nije siguran šta je sve tačno odneto iz kuće, po svemu sudeći, u više navrata.

– Četiri prostora su provaljena, svuda gde je bilo zaključano devojke su mislile da su tu neke dragocenosti, pa su obijale. U dva prostora i jesu bile. Proces se sada nastavlja, iz policije je to otišlo u tužilaštvo. Da je bila samo moja devojka, verovatno bih odustao, ali kad sam video da je učestvovala i drugarica, za koju sam je molio da je se kloni, rešio sam da se sve nastavi – dodaje Jovanović.

Radila za njega, veći deo vremena
bila s društvom

– Ljubav je bila jednostrana, ona dolazila i odlazila, veći deo vremena je provodila kod roditelja, dosta je putovala s drugaricama… I dalje verujem da sva njena nedela mogu da amnestiram, verujem da su inspiratori bili njene dve drugarice, jedna od njih je ova koja je učestvovala u celoj akciji – kaže Jovanović, kao i da je njegova bivša devojka radila u marketinškoj službi na univerzitetu i to, dodaje, uspešno, pogotovu elektronski marketing.

Evo kako je izvedena pljačka

– obezbeđenje reklo Jovanoviću i njegovoj devojci da kamere u jednom delu kuće ne rade
– ona je odlučila da iskoristi taj trenutak (međutim, uzbuna je bila lažna, kamere su radile)
– Jovanović je otišao u Kan, a ona se dovezla do kuće s drugaricom
– parkirala auto, rekla čoveku iz obezbeđenja da ode s druge strane kuće
– sa zadnjeg sedišta istrčala drugarica, obe ušle u kuću
– posle dva sata, pokazuju kamere, iznose dve velike torbe
– opet je Jovanovićeva bivša devojka rekla nešto čoveku iz obezbeđenja, verovatno da ode da nahrani životinje, njena drugarica je tada istrčala iz kuće i uletela na zadnje sedište auta
– Jovanovićeva devojka ju je prekrila čaršavom i odvezla se

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare